Showroom

Wij verzorgen bedrijfskleding van de beste kwaliteit.

| WAT IS SWITCH SAFETY CARE?

Switch Safety Care is bedrijf dat zich richt op u als ondernemer alsmede op de consumenten, op het gebied van veiligheid. Hierbij komt service en kwaliteit van onze producten op nummer 1.
Veiligheid is voor iedereen belangrijk en dat weten wij bij Switch Safety Care als geen ander. Daarom bieden wij u een totaalpakket aan. Of het nu gaat het om veiligheidsschoenen, werkkleding of juist een cursus Reanimatie en/of BHV, bij Switch Safety Care bent u aan het juiste adres.

U kunt u vertrouwen op een deskundig advies van onze veiligheidsexperts. In onze showroom aan de Satellietbaan 20G in Hillegom kunt u ons brede assortiment bekijken en passen. Wij leveren bedrijfskleding voor iedere branche.
Switch Safety Care betekent kiezen voor de best geteste topmerken en een aantrekkelijk geprijsde budgetcollectie PBM-artikelen en beroepskleding. Wilt u uw bedrijfskleding laten bedrukken of borduren? Wij kunnen hierin voorzien in ons eigen atelier.

“Ik ben Daan Hotton, eigenaar van Switch Safety Care;

Mijn visie is uw veiligheid vergroten.”

“Ik ben Daan Hotton, eigenaar van Switch Safety Care;

Mijn visie is uw veilgheid vergroten.”

| ONZE SHOWROOM

Wilt u persoonlijk advies ontvangen? Of liever komen kijken naar ons aanbod? Kom gerust langs in onze showroom. Onze kledingexperts staan voor u klaar. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad van bedrijfskleding zodat u een goede indruk krijgt van wat u wilt. Wij kunnen uw bestelling versturen maar, indien u sneller uw producten wilt bemachtigen dan kunt u dit ook bij ons afhalen. Wij zijn alle werkdagen geopend van 09.00 uur – 17.00 uur. U bent meer dan welkom!

[ultimate_icon_list icon_size=”16″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#ec8b08″]Een uitgebreid assortiment op voorraad[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#ec8b08″]Borduren en Bedrukken van bedrijfskleding in eigen huis[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#ec8b08″]Passen en meten? Wij komen ook op locatie![/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#ec8b08″]Alle kennis voor goed advies omtrent bedrijfskleding[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

| DOWNLOAD BROCHURES

Switch Safety Care is een groothandel voor zowel kleine ondernemers als de grote bedrijven. De prijzen van onze aanbiedingen zijn niet online verkrijgbaar. Onze prijzen worden namelijk op maat gemaakt; elke levering is anders. Uiteraard kunt u onze experts telefonisch uw vragen stellen omtrent onze voorraad en een voorlopige offerte.

Om een indicatie te geven van ons assortiment kunt u een aantal brochures downloaden. Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen of langskomen in onze showroom.

[ultimate_carousel slides_on_desk=”3″ slides_on_tabs=”2″ slides_on_mob=”1″ arrows=”off” dots=”off”]
[/ultimate_carousel]

BROCHURE TRICORP

Workwear & Bedrijfskleding
Broeken, T-shirts, Jassen & Schoenen.

BROCHURE DASSY

Workwear & Bedrijfskleding
Broeken, T-shirts, Jassen & Schoenen.

BROCHURE CHAUD DEVANT

Bedrijfskleding met Style
Werkkleding voornamelijk voor horeca

BROCHURE SHOWA

Handschoenen
Onze leverancier in handschoenen

BROCHURE MAJESTIC

PBM’s for life
Persoonlijke Beschermings Middelen

BROCHURE ELTEN

Veiligheidsschoenen
Groot assortiment veiligheidsschoenen