Over ons

Wij verzorgen bedrijfskleding van de beste kwaliteit.

| WAT IS SWITCH SAFETY CARE?

Switch Safety Care is bedrijf dat zich richt op u als ondernemer alsmede op de consumenten, op het gebied van veiligheid. Hierbij komt service en kwaliteit van onze producten op nummer 1.
De veiligheid is voor iedereen belangrijk en dat is ook precies de reden waarom wij als Switch Safety Care dit gehele pakket willen en kunnen aanbieden. Gaat het om veiligheids-schoenen, werkkleding of juist een cursus Reanimatie en/ of BHV dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hierbuiten kunt u vertrouwen op een deskundig advies van onze veiligheidsexperts. In onze showroom aan de Satellietbaan 20G Te Hillegom kunt u ons brede assortiment bekijken en passen wij leveren bedrijfskleding voor iedere branche.
Switch Safety Care betekent kiezen voor de best geteste topmerken en een aantrekkelijk geprijsde budgetcollectie PBM artikelen en beroepskleding. Wilt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren? Wij kunnen hierin voorzien in ons eigen atelier.

“Ik ben Daan Hotton, eigenaar van Switch Safety Care;

Mijn visie is uw veilgheid vergroten.”

“Ik ben Daan Hotton, eigenaar van Switch Safety Care;

Mijn visie is uw veilgheid vergroten.”

| ONZE SHOWROOM

Wilt u persoonlijk advies ontvangen? Of liever komen kijken naar ons aanbod? Kom gerust langs in onze showroom. Onze kledingexperts staan voor u klaar. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad van bedrijfskleding zodat u een goede indruk krijgt van wat u wilt. Wij kunnen uw bestelling versturen maar, indien u sneller uw producten wilt bemachtigen dan kunt u dit ook bij ons afhalen. Wij zijn alle werkdagen geopend van 09.00 uur – 17.00 uur. U bent meer dan welkom!

  • Een uitgebreid assortiment op voorraad
  • Borduren en Bedrukken van bedrijfskleding in eigen huis
  • Passen en meten? Wij komen ook op locatie!
  • AED / BHV / EHBO / VCA Verkoop & Training

| DOWNLOAD BROCHURES

Switch Safety Care is een groothandel voor zowel kleine ondernemers als de grote bedrijven. De prijzen van onze aanbiedingen zijn niet online verkrijgbaar. Onze prijzen worden namelijk op maat gemaakt; elke levering is anders. Uiteraard kunt u onze experts telefonisch uw vragen stellen omtrent onze voorraad en een voorlopige offerte.

Om een indicatie te geven van ons assortiment kunt u een aantal brochures downloaden. Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen of langskomen in onze showroom.

BROCHURE TRICORP

Workwear & Bedrijfskleding
Broeken, T-shirts, Jassen & Schoenen.

BROCHURE DASSY

Workwear & Bedrijfskleding
Broeken, T-shirts, Jassen & Schoenen.

BROCHURE CHAUD DEVANT

Bedrijfskleding met Style
Werkkleding voornamelijk voor horeca

BROCHURE SHOWA

Handschoenen
Onze leverancier in handschoenen

BROCHURE MAJESTIC

PBM’s for life
Persoonlijke Beschermings Middelen

BROCHURE ELTEN

Veiligheidsschoenen
Groot assortiment veiligheidsschoenen