Branches

Wij verzorgen bedrijfskleding van de beste kwaliteit.

| ELKE BRANCHE ZIJN EIGEN UITSTRALING

Voor elke branche hebben wij specifieke kleding. Zo beschikken wij over een ruim assortiment reflectie kleding (jassen, broeken, t-shirts en nog veel meer) voor bijvoorbeeld wegwerkzaamheden. Maar wij hebben ook sterke overallen voor de stukadoors en schilders onder ons. De kleding is meer dan een visitekaartje van uw onderneming; het is ook ter bescherming. Ook voor de zorg-sector hebben wij speciale aanbiedingen; wat dacht u van onze ‘zorg klompen’? Sterk en zeer comfortabel!

Buiten de bescherming en het comfort is de bedrijfskleding natuurlijk ook enorm bepalend voor uw bedrijfs uitstraling. Een schilder in spijkerbroek en een wit t-shirt wordt toch minder snel geassocieerd met een professioneel bedrijf. Wij bieden u de mogelijkheid om een uitstraling aan te vullen met uw eigen logo, bedrukt of geborduurd op uw bedrijfskleding. Val op in uw eigen branche met Switch Safety Care.

Buiten bescherming en comfort is de bedrijfskleding

ook enorm bepalend voor uw bedrijfsuitstraling

los_workwear

| DOWNLOAD BROCHURES

Switch Safety Care is een groothandel voor zowel kleine ondernemers als de grote bedrijven. De prijzen van onze aanbiedingen zijn niet online verkrijgbaar. Onze prijzen worden namelijk op maat gemaakt; elke levering is anders. Uiteraard kunt u onze experts telefonisch uw vragen stellen omtrent onze voorraad en een voorlopige offerte.

Om een indicatie te geven van ons assortiment kunt u een aantal brochures downloaden. Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen of langskomen in onze showroom.

[ultimate_carousel slides_on_desk=”3″ slides_on_tabs=”2″ slides_on_mob=”1″ arrows=”off” dots=”off”]
[/ultimate_carousel]

BROCHURE TRICORP

Workwear & Bedrijfskleding
Broeken, T-shirts, Jassen & Schoenen.

BROCHURE DASSY

Workwear & Bedrijfskleding
Broeken, T-shirts, Jassen & Schoenen.

BROCHURE CHAUD DEVANT

Bedrijfskleding met Style
Werkkleding voornamelijk voor horeca

BROCHURE SHOWA

Handschoenen
Onze leverancier in handschoenen

BROCHURE MAJESTIC

PBM’s for life
Persoonlijke Beschermings Middelen

BROCHURE ELTEN

Veiligheidsschoenen
Groot assortiment veiligheidsschoenen